Μάθημα : Γτ : Οργάνωση και λειτουργία Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων ΟΛΞΕ

Κωδικός : T342137

T342137  -  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΡΚΟΥ

Ενότητες - 2. Ξενοδοχειακό προϊόν

2. Ξενοδοχειακό προϊόν

Έγγραφα
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ προσφ. αγαθά 2.pdf
Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε στο βιβλίο Λειτουργίες Ξενοδοχειακών Μονάδων Κεφ. 2 σελ. 22-31
Έγγραφα
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ- ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.pdf
Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε στο βιβλίο Λειτουργίες Ξενοδοχειακών Μονάδων Κεφ. 2 σελ. 26-27