Μάθημα : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Κωδικός : 0340080136

0340080136  -  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

Ενότητες - ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 

Ακολουθεί ένα βίντεο για τα συστατικά των τροφίμων

 

Διδακτικοί στόχοι:

Οι μαθητές: να αναγνωρίζουν τα διαφορετικά συστατικά των τροφίμων,

                       να συνδέουν τα επιμέρους συστατικά με τρόφιμα που καταναλώνουν.

 

Ύλη σχολικού βιβλίου που πρέπει να μελετηθεί:

2ο κεφάλαιο "Σύσταση και κατηγορίες τροφίμων" σελ. 33-49

Πολυμέσα
Διατροφή για παιδιά

Σε αυτό το βίντεο θα δούμε γενικές οδηγίες για τη διατροφή των παιδιών